VILKA ÄR VI PÅ YourSTAY?


YourStay är ett familjeföretag som startade 2004 och hette då Vinnardag Fastigheter. Vi började med åtta bostäder och har i dagsläget runt 70 bostäder för uthyrning.

Vi på YourStay erbjuder möblerade boenden till företag i Sverige och övriga Europa. Våra bostäder är ett hemtrevligare alternativ för anställda som arbetar borta under längre eller kortare perioder.

Våra företagsboenden – företagslägenheter & företagshus – ligger inom bekväma avstånd till era arbetsplatser så att ni kan fokusera på det ni gör bäst. Ni får alltid egna fullutrustade kök och ett boende med hemkänsla för er som vill njuta av tiden i Sverige under projektarbeten. 

Här finns våra företagsbostäder: Malmö, Lund, Helsingborg, Blekinge och andra delar av södra Sverige.

Vårt fokus ligger på att skapa en smidig helhetslösning för ert boende där ni kan trivas och slipper oroa er för sådant som bara ska fungera. Vi är dessutom prisvärda i förhållande till våra konkurrenter.

Alla våra boenden har fullt utrustade kök, platt-tv, internet, parkering och trädgårdar. Boendena kan hyras både under kortare och längre perioder, beroende på vilket behov ni har.

I våra bostäder möts våra kunder av bekvämlighet, hemtrevlig inredning och renbäddade sängar. Ni ska trivas i ert hem under er vistelse!

Vi är måna om att kunna vara flexibla för våra kunders skull. Ni har som gäst har alltid möjlighet att kontakta oss vid frågor. Vår jour är öppen dygnet runt alla dagar i veckan!

Varmt välkomna att komma i kontakt med oss i teamet på YourStay!